Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Çok çeşitli programlama becerilerini öğrenebileceğiniz birçok Telegram Yazılım Grubu var. İster ön uç geliştirici, ister arka uç geliştirici veya programcı olun katılabileceğiniz çeşitli ilginç ve faydalı Telegram Yazılım Grupları ve Telegram Yazılım Kanalları bulabilirsiniz.
Coding News ► https://t.me/CodingNews
Amazing PHP ► https://t.me/phpme
Web Dev ► https://t.me/webdel
Dev Champions ► https://t.me/devchampions
Telegram Yazılım Grubu The Devs ► https://t.me/thedevs
Programming Tips ► https://t.me/ProgrammingTip
En iyi programlama ve Yazılım Telegram Grupları hakkında bilgi edinmek ister misiniz? İnsanların WhatsApp ve Telegram arasından seçim yapması gerekirse, yeni beceriler öğrenmek için çoğunlukla Telegram’ı seçiyorlar. WhatsApp yalnızca sohbet etmek ve bağlantı kurmak için uygundur Ancak Telegram, spam olmadan yeni beceriler öğrenmek için en iyi platformlardan biridir.
Kekik | Akademi Telegram Yazılım Kanalı ► https://t.me/KekikAkademi
KodRehberi Kaynak ► https://t.me/kodrehberi_kaynak
Telegram grupları ve kanalları diğer mesajlaşma uygulamalarına göre daha iyidir çünkü Telegram’da katılımcı sayısı sınırlamanız yoktur. Katılımcısı olduğunuzda, orada yayınlanan her içeriğe erişebilirsiniz. 1 Milyardan fazla indirmesi olan bu uygulamada yazılım ile ilgili tüm öğrenciler ve eğitmenler Telegram Yazılım Grupları ve Telegram Yazılım Kanallarını tercih ediyor. Bu nedenle, yazılım becerinizi en iyi kaynaklardan ücretsiz olarak öğrenmek istiyorsanız telegram iyi bir tercih olabilir.
Yazılım, bir bilgisayarı çalıştırmak ve belirli görevleri yürütmek için kullanılan bir dizi talimat, veri veya programdır. Daha basit bir ifadeyle, yazılım bir bilgisayara nasıl çalışacağını söyler. PC’ler, cep telefonları, tabletler ve diğer akıllı cihazlar gibi cihazlarda çalışan uygulamalara, komut dosyalarına ve programlara atıfta bulunmak için kullanılan genel bir terimdir. Yazılım, işi gerçekleştiren bir bilgisayarın fiziksel yönleri olan donanım ile tezat oluşturur.
Yazılım olmadan, çoğu bilgisayar işe yaramaz olurdu. Örneğin, bir web tarayıcısı, kullanıcıların internete erişmesini sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. Web tarayıcı yazılımı olmadan, bu sayfayı Telegram Gruplarında okumak mümkün olmazdı veya şu an Telegram Yazılım Grupları sayfasında bulunuyor olamazdınız. Bir işletim sistemi (OS), bir bilgisayar veya mobil cihazdaki diğer uygulamalar ile donanım arasında arayüz görevi gören bir yazılım programıdır. TCP/IP, bilgisayarların uzun mesafeli ağlar üzerinden iletişim kurmasını sağlamak için tüm büyük işletim sistemlerinde yerleşiktir. İşletim sistemi veya yerleşik protokoller olmadan, bir web tarayıcısına erişmek mümkün olmazdı.
Yazılımın tarihine bakacak olursak kavramı genel olarak bilgi işlem, abaküs gibi icatlarla eski zamanlara kadar uzanır. Ancak bu icatlar tamamen donanımsaldı -?? yazılım, içinde yeniden kullanılabilir rutin ve matematiksel işlevlerin saklanabileceği, başlatılabileceği ve durdurulabileceği genel amaçlı bir işlemci ve bilgisayar belleği gerektirir. Bu tür bir teknoloji, tarihte oldukça yakın bir zamanda ortaya çıkıyor. Ada Lovelace, 1843’te Analitik Motor için bilinen ilk bilgisayar programını yazdı. Analitik Motor, 1837’de Charles Babbage tarafından tasarlandı ve ilk genel mekanik bilgisayar konseptiydi. Bununla birlikte, Analitik Motor hiçbir zaman fiziksel olarak inşa edilmediğinden program teorik kaldı. İlk modern yazılım teorisi Alan Turing tarafından 1935 tarihli makalesinde önerildi. O günden bu güne kadar olan gelişmeler sayesinde şimdilerde yazılımcıların kodladığı bir uygulama olan Telegram sayesinde Telegram Yazılım Gruplarında bulunabiliyor ve yine bir yazılım aracılığıyla yazılım konusunda bilgi edinebiliyoruz.
Bilgisayar yazılımı ve donanımı birbirini gerektirir örneğin Telegram’ın var olabilmesi için bir sunucu ve bu sunucuda çalıştırılacak kodların olması gerekir bu şekilde bizler Telegram Yazılım Grupları ve Kanallarına katılabiliriz diğer türlü hiçbiri tek başına bir işe yaramazdı. Bir kitap yararlı bir benzetme sağlar. Bir kitabın sayfaları ve mürekkebi donanımdır. Sözcükler, cümleler, paragraflar ve genel anlam yazılımdır. Yazılımsız bir bilgisayar, boş sayfalarla dolu bir kitap gibidir. Bir kitabı anlamlı kılmak için kelimelere ihtiyaç olduğu gibi, bir bilgisayarın da onu faydalı kılmak için yazılıma ihtiyacı vardır.
Her ikisi de gerekli olmakla birlikte, ikisi arasında büyük farklar vardır:
İki ana bilgisayar yazılımı türü şunlardır:
Bu listede yer alan gruplar ve kanallar ilginizi çektiyse ana sayfamızdan En İyi Telegram Gruplarına göz atabilirsiniz.
Yorum Yaz